Over 16,550,704 people are on fubar.
What are you waiting for?

Předtím, než diskutovat o některé z těchto jemných spíše Alpina Hvězdné hodiny Pilot automatické nejlepsi repliky hodinek, budu opět diskutovat o koncept pilota hodinek celkově. Lidé se často ptají nám o značky, které nabízejí rozumné pilot stylu hodinek. Upřímně řečeno, to je dobrá otázka, a ten, který jsme se snaží odpovědět. Jedním z důvodů je, že je často obtížné přesně definovat, co pilot hodiny, protože koncept je trochu více tekutiny než říkat konkrétnější požadavky na potápěčské hodinky. Za druhé je představa, že to, co "rozumné" prostředky mohou opravdu lišit. Můžete získat pilotní stylu hodiny pro několik stovek dolarů, nebo můžete strávit v desítkách tisíc (nebo více). Takže pojďme soustředit prozatím na koncepci přiměřené mechanických pilotní hodinky s švýcarské hnutí. Mezi více zavedených značek, má Alpina opravdu velmi slušnou nabídku.

Alpina pilotní hodinky jsou rozděleny do několika kategorií, vše pod větším hvězdy Hours kolekce. To může ve skutečnosti být trochu matoucí, takže máte é doba Pilot automatického pilota, poloprovoz, Pilot Classic a Pilot dědictví produktových řad. Pro tuto chvíli, budu se držet mluvit o některých Alpina Hvězdné hodiny Pilot automatické hodinky, takže to, co uvidíte na obrázku zde. Ty obsahují každý švýcarské automatické pohyby vyrobené třetími stranami Sellita. Pilot sběr Výroba, nicméně, pohyby provedené Alpina (a mateřská společnost Frederique Constant) a sbírek Pilot má švýcarské pohyby křemenné v nich.
Viděl jsem Alpina Hvězdné hodiny Pilot hodinky vyvíjet v průběhu let a věříme, že přijaly pozitivní krok tímto bodem. Detailů a čitelnost je dobrá, a celková prezentace hodinky jsou jen velmi atraktivní, s řadou možností. Stručně řečeno, máte solidní tradiční Pilot hodiny stylu, s malým Alpina designu DNA, za relativně přijatelné ceny. Ceny za 40 mm široké Alpina Hvězdných hodin Pilot automaty na začátek popruhu u asi 1300 $, a velikosti případě, že jsou k dispozici jak v 40 mm široké a 44 mm široký.
Kromě tříručičkové automatická, máme také bi-Compax automatické modely chronograf. Někdy je obtížné, aby se chronograf s tradiční pilot hodiny zvoní, ale myslím, že Alpina je na tom docela dobře v Alpina Hvězdných hodin Pilot Chronograph. Alpina červený trojúhelník logo dále přidává některé barvy a osobnost volajícímu jako protiváha buď vteřinovou ručičkou nebo chronograf vteřinovou ručičkou.
Jedním z posledních upgrade na Alpina hvězdy kolekce hodiny Pilot imitace hodinky (alespoň některé modely) je aplikována hodinu markery. Zarámovaný s leštěným kovovým povrchem a naplněný Lume, hodinu markery výrazně inovovat nahlédnout za více "plochý", pilot hodinky kroužky a také pomoci s čitelností. Vidíte to jak ve třech-straně a chronografů Alpina Hvězdných hodin Pilot automatické modely, a to je estetický funkce, která opravdu pomáhá mi nyní kolekci, stejně jako je to možné.

Tyto "vylepšené" prsteny jsou lepší na 44mm širokých Alpina Hvězdné hodiny Pilot Automatické modelů, které mají "vidlice" stylu prsteny. Tyto 40 mm široké modely hledali otevřenou značku s plošší arabské číslice označení hodin vedle nich. Jedním z důvodů, proč jsem se stejně jako u větších modelů, 44mm širokých je proto, že volající má obvodovou kapitolu kruh, který je tmavší barvu, a pak se kruh aplikovaných arabské označení hodin. Černá verze zbarvený ciferník Alpina é Hours Pilot Automatic buď 40 nebo 44 mm široké velikost je o něco více tradiční styl s plošší číselníku. Slouží být nejvíce konzervativní z Alpina hvězdy hodiny Pilot rodinu, ale pro větší osobnost, existuje mnoho dalších možností.
Pokračoval jsem rád, že kromě různých kožené řemínky, aby Alpina mnoho z jejich Hvězdných hodin Pilotní hodinky k dispozici na ocelové kovovým náramkem. Co je pro vás nejlepší, opravdu záleží na vašem stylu. Náramky jsou skvělé, ale mnoho tradiční pilot stylu hodinky dnes přichází na popruhy. Kontrast šití z tlustých kožených pásků Alpina nabízí nabízí některé uvítací osobnost.
Osobnost je velmi důležité v pilotním stylu hodiny, protože příliš mnoho dnes může narazit jako poměrně nudný. Jádrem konstrukce pilotní hodiny je něco velmi funkční a utilitární. Tak, aby byly krásné je t잹í úkol z různých důvodů. Je to jako snažit se vybudovat krásný tank. Nejkrásnější věc, o většinu pilot sleduje je, že pracují dobře a že znamenají jakousi idealizované mužské životního stylu. Ať je důvod jakýkoliv, potápěčské hodinky - které jsou mnohem omezenější svými technickými požadavky - se nějak podařilo vyrobit celou řadu velmi atraktivních klasiky.
Pro každou krásnou klasickou pilota hodinek (některé modely Breguet přijde na mysl), je to asi pět nebo deset extrémně suché, i když ty funkční. Jejich odkaz žije dál více, protože to, co oni reprezentovali protichůdní k jak vypadají. Přemýšlejte o tom: pokud jste byli vojenský pilot před několika generací, možná jste dostali hodinky jako součást standardní vydání vybavení. V mnoha případech ani není vlastní, který sleduje, a to byl půjčen vám vládou. Dnes některé z těchto modelů stojí nějaké peníze na prostého důvodu, že jen velmi málo dobrý stav přežil.
Mým účel za mající tak snadno diskuse je ilustrovat skutečnost, že pilotní hodinky jsou nejen navrhovat letu, ale je také úzce spjata s vojenskou a obchodní historie - což je důvod, proč tolik lidí chce jeden. Pokud se něco v Alpina hvězda sbírce Hours Pilot není vaše věc, existuje mnoho dalších tam venku.
Kovový povrch sunburst "Sunstar" nebo "Black Star" tmavě šedé kroužky na Alpina Strartimer Pilot Automation je nejlepší Alpina má nabídnout, a přicházejí v několika odstínech, a s kartáčované oceli nebo PVD černé ocelovém pouzdře. Uvnitř hodinky jsou Swiss Sellita automatiky. Nejsem si jistý, který, ale pravděpodobně jeden SW200 automatické pro tři ruce a možná SW500 pro chronografů. Tyto případy jsou na všech odolný vůči 100 metrů vody a má safírové sklo a displej casebacks výhledem pohyb a vlastní Alpina automatické rotor.
Navíc, některé verze Alpina Hvězdné Hours Pilot Automatic kolekce je limitovaná edice. I když, modely je součástí limitované edice je omezena na 8888 kusů, a neprokázalo, že by být omezen ve srovnání s jinými modely pro nějakého konkrétního důvodu. Moje oblíbené modely v Alpina é Hours Pilot automatický sběr zahrnuje tříručičkové Ref. AL-525GB4S6 Pilot Automatic Sunstar 44mm, ref. AL-860GB4FBS6 Hvězdné hodiny Pilot Automatic Chronograph Black Star, a soudce. Al-860GB4S6 Hvězdné hodiny Pilot automatický chronograf.
Ceny v Alpina é Hours Pilot Automatické hodinky kolekce začínají na 1290 švýcarských franků (asi 1300 $) pro 40 mm nebo 44 mm široké dřevěná ruka automaticky, a jít až na 2990 švýcarských franků (asi 3100 $) pro Alpina é Hours Pilot automatický chronograf model z každé náramek nebo kůže s černým případu. Jsou k dispozici ke koupi na Alpina webových stránkách. kopie hodinky breitling

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0569 seconds on machine '195'.