Over 16,550,641 people are on fubar.
What are you waiting for?

Takže tady je něco nového od Roger Dubuis, a to není jen velmi působivé vypadající kapesní nejlepsi repliky hodinek, ale také něco, co švýcarské luxusní hodinky značky naděje bude nová tradice pro ně. Známý jednoduše jako Roger Dubuis Hommage Millesime kapesní hodinky, tato položka je one-za-druhu tvorba založená na náročném projektu navrácení vinobraní hnutí kapesní hodinky. Ve skutečnosti, "Millesime" ve francouzštině znamená jednoduše "ročník." Roger Dubuis oznámila, že oni budou produkovat jeden takový kus jedinečný "obnoven vintage" dívat každý rok a že tyto položky bude k dispozici k prodeji exkluzivně v Roger Dubuis značkových butiků po celém světě. To zní jako docela slušnou způsob, jak lidé v obchodech, nebo alespoň na obchody, které mají tyto položky. Bude druhý model se nazývá Roger Dubuis Hommage Millesime 2?Tento Roger Dubuis Hommage Millesime bude umístěn na nadcházejícím Roger Dubuis značky butiku v Ženevě, které je naplánováno se otevřít v červenci 2015. Vzhledem k tomu, první svého druhu, Roger Dubuis Hommage Millesime potřebuje sbírat hodně pozornosti, když Roger Dubuis je ospravedlnit nové kolekce. I když cena za Roger Dubuis Hommage Millesime nebude to, co lidé považují za levné, to se vyžaduje obrovské množství času a úsilí jen za jeden objekt.

Podle Roger Dubuis, pan Roger Dubuis sám nadaný ročník hnutí kapesní hodinky společnosti k tomu, aby obnovit a zase do Roger Dubuis Hommage Millesime. Bylo by to trochu nespravedlivé pro pohyb v této kapesní hodinky, které mají být identifikovány pouze jako něco, co byl obnoven a zdobené. Roger Dubuis tvrdí, přidali některé funkce k hnutí stejně. Říkají hnutí kalibru Roger Dubuis RD181, a nejsou nijak zvlášť otevřené s tím, kdo ji vytvořil na prvním místě, nebo co rok hnutí bylo vyrobeno. Chápu, že Roger Dubuis chce udržet soustředit na sebe a své úspěchy, ale když se zmínit znovu a znovu, že hnutí bylo předmětem důkladné projektu navrácení je téměř nespravedlivé pro ty zúčastněné strany, aby zanedbávat uvádějící cokoliv vztahující se k historii hnutí nebo jeho původ.
Roger Dubuis dále tvrdí, že asi 1950 hodin lidského času byli zapojeni do obnovy a re-inženýrství hnutí, která provozuje při 18000 BPH a je vyrobené z 558 dílů. kopie hodinky breitling

Hnutí je vybaven té době, monopusher chronograf, věčný kalendář s některými retrográdních ukazatelů indikátorem měsíčních fází, a za minutu opakovače. Vzhledem k tomu, že Roger Dubuis je o Seal of Ženevy, RD181 také nese "Poinçon de Genève." Součástí kritérií těsnění je přesnost v průběhu času. Díky, že řekl, že je zajímavé vidět, Roger Dubuis tvrdí, že následující (ironický protože jeho zápěstí čas je aplikován na kapesní hodinky):
Dvacet různých profesí s vlastními dovednosti-soubory se podíleli na výzdobě a hodinky byly také testovány podle technických kritérií nové Poinçon de Genève, zahrnující simulaci opotřebení na zápěstí na týden, s variací jedné minuty přesnosti. To je pravda, výkon, protože test je ještě náročnější na více než sto let staré kapesní hodinky.
Vyvinuto být skeletonized a otevřená přes ciferník hodinek, hnutí se zdá velmi působivé, a těším se na vidět to v těle. Navrženo v souladu s estetikou sbírky Hommage hodinek je Roger Dubuis Hommage Millesime má vzhled kolekce náramkové hodinky (stejného jména) a dodává jedinečný dekorativní vkus, který by neměl být zcela vyloučeno za něco od přelomu 20. století. Jako sběratelskou je Roger Dubuis Hommage Millesime má krásný vzhled, ale jeho stav jako kapesní hodinky to většinou brání používá kdokoliv pravidelně - ". Display kus", takže to považují za
Ve skutečnosti, podle mého názoru, kapesní hodinky vypadat mnohem hezčí v případě, a "na displeji" než náramkové hodinky dělá. Roger Dubuis Hommage Millesime má 60mm široký případ v 18k růžového zlata, které je 22 milimetry silný (a podepsaný panem Roger Dubuis na odklápěcí části hodinek). Vlastně si myslím, že za pravé zápěstí, mohl někdo vytáhněte Roger Dubuis Hommage Millésime jako náramkové hodinky - aspoň víme, že to bude stačit přesné.
Existuje celá řada speciálních podrobnosti o hodinky, které mám rád. Například zjistíte, rubínový krystal v jedné z tlačných remorkérů (to, co věřím, je pro chronograf), stejně jako lapis lazuli zázemí pro ukazatel měsíčních fází. Číselník by také měla být úžasně trojrozměrný svým vzhledem, a celkově docela odvážný na pohled.
Roger Dubuis dále říká, že pro toho, kdo nakupuje Hommage Millésime hodinky, mohou vytvořit vlastní odkazy pro 18k zlato kapesní hodinky řetězu. Tyto vlastní odkazy mohou mít zvláštní rytiny na nich nebo text. Opět, tento kus jedinečný Roger Dubuis Hommage Millesime bude existovat jako one-z-za-druhu stvoření získaná jako první svého druhu v nové sérii, která bude existovat jako nová "vintage projektu navrácení" každého roku. Roger Dubuis Hommage Millesime kapesní hodinky bude dále exkluzivně k dispozici v butiku Roger Dubuis v Ženevě (otevření července 2015) a cena je $ 892.500. rolex hodinky kopie

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.7284 seconds on machine '109'.